Hoppa till sidans innehåll

Korpidrott - Upptaktsträff

2018-09-27 10:49
Vi storsatsar mot Nollvision 2.0 & bjuder in alla våra vinteridrotter till Upptaktsträff!
  • Uppdaterad: 2018-09-27 10:49

Korpen Linköping storsatsar mott Nollvision 2.0 & vill ha med alla våra lag & idrottare från våra vinteridrotter på tåget!

Vi frågar Korpens verksamhetskoordinator för Korpidrott vad Nollvision 2.0 är?

- Nollvision 2.0 är ett uppdaterat arbetsnamn på något som Korpen Linköping jobbat med inom fotbollen under de 4 senaste säsongerna. Nollvision går ut på att vi aktivit jobbar för att bli av med bestraffningsärenden på grund av besteende, bemötande och uppförande. Tillsammans jobbar spelare, lagledare, domare och kansli för att skapa en miljö där vi inte behöver hantera bestraffningsärenden som har sitt ursprung i att något haft ett oacceptabelt beteende och/eller bemötande. 

Nollvision 2.0 är namnet på arbetet när vi nu även eftersträvar Nollvision i våra vinteridrotter. 

Vi bjuder därför in till en Upptaktsträff, med skönt snack, föreläsning, diskussion och något gott att tugga på & avslutar med SHL-matchen LHC - SAIK. 

Varje lag får anmäla två deltagare till upptaktsträffen & vi hoppas verkligen att vi får med så många lag som möjligt! Vi tycker inte bara detta är superviktigt, det kommer också bli himla skoj!

 

 

Förutom du & din polare från laget, hoppas vi kommer många fler lagledare & spelare från idrotterna Innebandy, Futsal, Volleyboll, Futsal, Korphockey, Rinkbandy, Bowling, Bordtennis & Badminton!

Länk till anmälan har skickats till ditt lags lagledare, hör av dig till denna om du är sugen på att vara med på Upptaktsträffen. 

 

Frågor om träffen besvaras av Tobias Bigersson Egbom eller Rickard Johansson

Skribent: Tobias Birgersson Egbom
Epost: Adressen Gömd

 

 

 Endast Collegium!

 

 

  

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Linköping - Korpen
Teknikringen 7
58330 Linköping

Besöksadress:
Teknikringen 7
58330 Linköping

Kontakt:
Tel: 013-342 00 70
E-post: This is a mailto link

Se all info