Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem. Hur gör jag?


Korpen Linköping är en av Korpsveriges största föreningar. Precis som vilken annan idrottsförening behöver man, som deltagande i verksamheten, vara medlem.

Oavsett vilken verksamhet du deltar i kostar medlemskapet 100:-/12 månader.

Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas till någon annan.

Medlemskapet ger dig rätt att delta i våra verksamheter, du erhåller den obligatoriska olyksförsäkringen via Folksam, du får ta del av föreningens medlemserbjudanden och du har rätt att delta på föreningens årsmöte.

 

Hur betalar jag mitt medlemskap?

Det finns ett par olika sätt att betala medlemskap. Nedan försöker vi prestera hur det i regel går till i respektive idrott.

Gym - Om du har ett träningskort i något av våra gym. Har du med största sannolikhet betalat medlemskapet samtidigt som du tecknade ditt träningskort.

Bostadsnära träning & Vattenträning - I regel betalar du ditt medlemskap i samband med terminsavgiften, en del inför vårterminen och några av er i samband med höstterminen.

Sektionsaktiv - är du aktiv i någon av våra sektion (Senior eller Friluft) ska du betala ditt medlemskap en gång per år. Smidigast är att du hör av dig till Korpen Linköpings kansli (013-3420070) så hjälper personalen dig med en faktura på medlemskapet.

Korpidrott - Det vanligaste sättet att betala medlemskap är i samband med att lagledaren får fakturan inför seriestart. Lagledaren har då anmält ett gäng lirare, de som är anmälda i tid för fakturering kommer att få kostnaden för sitt medlemskap på samma faktura som anmälningsavgiften.

Om du är "ny" in i ett lag som redan betalat sin faktura för seriespelet, så ska lagledaren se till så du hamnar i vårt tävlingsadministrationssystem Profixio. När du hamnat där i är ansvaret för betalningen överflyttat på dig som "ny spelare". Din uppgift blir helt enkelt att betal avgiften för medlemskap i Korpen Linköping på100 kr per spelare genom Swish till 123 538 30 39 - i meddelandefältet anger du ditt  personnummer, namn & lagnamn. Om betalning via Swish inte inkommer till oss inom tre dagar, skapar vi en faktura till den nya spelaren, tillkommer gör då en administrationsavgift om 75:-.

 

Har du frågor kring medlemskapet eller vill veta om du har ett aktivit medlemskap i Korpen Linköping, ringer du vår reception under våra öppettider.

Uppdaterad: 26 OKT 2017 09:13
Skribent: Tobias Birgersson
Epost: Adressen Gömd

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Linköping - Korpen
Teknikringen 7
58330 Linköping

Besöksadress:
Teknikringen 7
58330 Linköping

Kontakt:
Tel: 013-342 00 70
Fax: 013-342 00 71
E-post: This is a mailto link

Se all info