Hoppa till sidans innehåll

Collegium


På Teknikringen 7 i Linköping hittar du Korpen Collegium. Anläggningen är öppen för alla och hos oss hittar du ett stort utbud av aktiviteter för dig eller varför inte för dig och vännerna, kollegorna eller skolkamraterna!

 

Gym

Hos oss hittar du ett topmodernt gym, öppet 05.00-23.00 alla dagar! Gymmet är utformat för att nå en bred målgrupp. Här hittar du konditionsmaskiner i form av cyklar, löparband, roddmaskiner med mera. Du hittar fräscha & morderna styrkemaskiner för hela kroppen. En stor avdelning med fria vikter & inte minst vår Omnia för funktionellträning. 

Har du begränsad erfarenhet eller vill du ha grym coaching på vägen mot ditt träningsmål så erbjuder vi rådgivning i flera olika former!

Läs mer här. 

Idrottshallar

4 stycken idrotthallar, anpassade för de flesta idrotterna finns på Collegium. Från Futsal, Handboll, Innebandy till Bordtennis, Badminton och Basket. Men vi har även hyresgäster som tränar Rollerderby och Lacrosse i våra hallar. Hos oss kan företaget, kompisgänget, korplaget eller föreningen hyra tider antingen för en längre tid (abonnemang) eller så kan du via "Onlinebokningen" (se högerspalten). 

Läs mer om idrottshallarna här.

Gruppträning

BodyPump, Zumba Gold, Yoga & cykel är några av de pass du kan hänga med på! Utbudet är stort och nivåerna på passen varierar, så att just Du kan hitta ett pass! 

Varför inte ta med ett gäng kompisar, svettas tillsammans med ett helt gäng sköna korpare under ledning av grymt duktiga instruktörer. 

Läs mer & kolla schema här. 

Easyline

Easyline som är ett cirkelgym. Du tränar vid olika stationer/maskiner och stepplattor. Fokus ligger på uthållig styrketräning med konditionsträning som en bonus. Cirkeln består av övningar för hela kroppen. 

Kom och träna individuellt eller på våra gruppträningspass under ledning av en instruktör. Träningen passar både för erfarna och oerfarna.

Se passen på gruppträningsschemat här

 

Om du är vill veta mer eller har du frågor?

Ring vår reception 013-3420070, du hittar öppettider & priser i högerspalten!

 

Välkommen till Korpen Collegium!

Uppdaterad: 2017-10-26 10:09
Skribent: Tobias Birgersson

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Linköping - Korpen
Teknikringen 7
58330 Linköping

Besöksadress:
Teknikringen 7
58330 Linköping

Kontakt:
Tel: 013-342 00 70
Fax: 013-342 00 71
E-post: This is a mailto link

Se all info