Hoppa till sidans innehåll

Saab Hälsokullen


Hälsokullen är en företagsanläggning och är till för dig som är Saabanställd, anhörig till Saabanställd eller pensionerad Saabanställd. 
På Hälsokullen erbjuds gym, gruppträning, olika bollsporter, massage samt motionsrådgivning. Vi kan även erbjuda ett avdelningspass eller annan aktivitet tillsammans med dina kollegor.

Gym

Hälsokullens gym är uppdelat i två avdelningar:
Den ena delen består av konditions- och styrkemaskiner från Technogym och i den andra delen kan du träna med fria vikter.
Vårt gym är öppet 05.30-22.00, 365 dagar om året!
Vill du veta priser, kolla vår prislista till höger!
 

 

Gruppträning

I vår gruppträningssal och i idrottshallen Vigören erbjuder Hälskullen ett stort utbud av gruppträningspass. Dessa kan du vara med på, om du har ett giltigt gruppträningskort!

Läs mer om vår gruppträning...

 

Idrottshall

På Hälsokullen hittar du idrottshallen Vigören. Idrottshallen har måtten 40 x 20 meter & här kan du utöva flera olika idrotter. Populärast är badminton & innebandy. 

Lär mer om Vigören här...

 

Massage

Du med giltigt träningskort på Hälsokullen kan boka massage hos någon av våra rusktigt duktiga massörer & till ett riktigt bra pris.

Du hittar priser i vår prislista (till höger) & du kan boka genom vår onlinebokning!

 

Löpning

Gillar du att springa men tycker beläggningen på våra löparband i gymmet är för hög? VI har tagit fram en lista med lite distanser som kan passa dig som vill springa ute. 

Läs mer här...

Uppdaterad: 2017-11-29 11:09

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Linköping - Korpen
Teknikringen 7
58330 Linköping

Besöksadress:
Teknikringen 7
58330 Linköping

Kontakt:
Tel: 013-342 00 70
Fax: 013-342 00 71
E-post: This is a mailto link

Se all info