Hoppa till sidans innehåll

Saab Hälsokullen


Hälsokullen är en företagsanläggning och är till för dig som är Saabanställd, anhörig till Saabanställd eller pensionerad Saabanställd. 

På Hälsokullen erbjuds gym, gruppträning, olika bollsporter, massage samt motionsrådgivning. Vi kan även erbjuda ett avdelningspass eller annan aktivitet tillsammans med dina kollegor.

Utifrån de nya strikta restriktioner i Östergötland så har Saab tillsammans med Korpen beslutat att stänga Hälsokullen 30/10.

Det är givetvis ett mycket tråkigt beslut, men vi ser inga möjligheter att kunna säkerställa verksamheten utifrån dessa riktlinjer. Vi behöver alla hjälpas åt att ta vårt ansvar för att minska smittspridningen i samhället.

Du som medlem har tillgång till Korpen online träning och vi gör allt vi kan för att spela in fler pass, för att utöka utbudet inom närmsta veckorna.

Vi kommer fortsätta följa utvecklingen kring COVID-19, och kommer hålla er uppdaterade löpande.

 

Gym

Hälsokullens gym är uppdelat i två avdelningar:
Den ena delen består av konditions- och styrkemaskiner från Technogym och i den andra delen kan du träna med fria vikter.
Vårt gym är öppet 05.30-22.00, 365 dagar om året!
Vill du veta priser, kolla vår prislista till höger!
 

Gruppträning

I vår gruppträningssal och i idrottshallen Vigören erbjuder Hälskullen ett stort utbud av gruppträningspass. Dessa kan du vara med på, om du har ett giltigt träningskort!

Gruppträningspass bokar du via https://korpenlinkoping.zoezi.se/ eller via nya appen, Zoezi. Du kan boka passen 7 dagar innan från kl. 07.00 och kan boka och boka av upp till en timme innan passets start.

Du checkar in när du registrerar ditt kort intill kortläsaren i tamburen eller vid ytterdörren senast 5 minuter innan passet börjar.

Lösenord får du i ett välkomstmail som Korpen skickar till dig i samband när du tecknar ditt träningskort.

För att se hur du går tillväga och bokar pass, klicka på länken

  manual boka pass via app

 

 

Idrottshall

På Hälsokullen hittar du idrottshallen Vigören. Idrottshallen har måtten 40 x 20 meter & här kan du utöva flera olika idrotter. Populärast är badminton & innebandy. 

 

Massage

Du med giltigt träningskort på Hälsokullen kan boka massage hos någon av våra rusktigt duktiga massörer & till ett riktigt bra pris.

  Boka massage 

 

Löpning

Gillar du att springa men tycker beläggningen på våra löparband i gymmet är för hög? VI har tagit fram en lista med lite distanser som kan passa dig som vill springa ute. 

  Läs mer här...

Uppdaterad: 29 AUG 2018 16:07

 

 Bokning/webbutik Korpen Linköping

Bokning/webbutik Collegium

 Följ oss gärna!

 

  

 

På våra anläggningar finns

Hjärtstarter

 

 

 

 

Postadress:
Korpen Linköping - Korpen
Teknikringen 7
58330 Linköping

Besöksadress:
Teknikringen 7
58330 Linköping

Kontakt:
Tel: 0133420070
E-post: This is a mailto link

Se all info