Hoppa till sidans innehåll

Student


På nära avstånd från Linköpings Universitet hittar du Mjärdevis största gym- och träningsanläggning. Korpens träningsanläggning Collegium på Teknikringen 7 erbjuder ett brett träningsutbud med såväl gruppträningar, gym och bollsporter, dessutom med upp till 40 % rabatt för dig som är student. Mot uppvisande av giltigt studentkort får du som är student köpa årskort för endast 195kr/mån. 

Mer information om våra kort och priser kan du läsa i högerspalten och här nedanför.

Och du har väl koll på att vi har mängder med verksamhet att erbjuda dig? Ta en kik på denna sida och du kommer hitta både hyggliga priser och roliga aktiviteter som kan passa både dig och dina polare!

 

 Prislista - Träningskort

 

Ordnarie

Student* 

Tillägg Bostadsnära träning

12 mån

3900:-

2640:-

500:-/termin

Autogiro

325:-/mån

220:-/mån

500:-/termin

Autogiro utan bindning

495:-

365:-

500:-/termin (gäller endast en gång per halvårskort)

3 mån

1 500:-

1 500:-

 

1 mån

550:-

400:-

 

Drop-in

100:-

100:-

 

10-klipp

900:-

900:-

 

Nyfiken på vår prissättning i övriga verksamheter? Kolla in prislistan

För att teckna träningskort behöver du vara medlem, medlemskapet täcker 12 månader & kostar 100:-

* För studentpris – ska du uppvisa giltigt CSN- eller Mecenat-kort vid köp av träningskort.

 

Gym

Hos oss hittar du ett topmodernt gym, öppet 05.00-23.00 alla dagar! Gymmet är utformat för att nå en bred målgrupp. Här hittar du konditionsmaskiner i form av cyklar, löparband, roddmaskiner med mera. Du hittar fräscha & morderna styrkemaskiner för hela kroppen. En stor avdelning med fria vikter & inte minst vår Omnia för funktionell träning. 

Har du begränsad erfarenhet eller vill du ha grym coaching på vägen mot ditt träningsmål så erbjuder vi rådgivning i flera olika former!

 

Boxen

Vi erbjuder även en funktionell träningsal, Boxen, anpassad och utrustad med redskap för att förutom styrka även utveckla din rörlighet, balans och koordinationsförmåga. Detta gör du med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt, genom enkla men effektiva övningar, med både redskap och din egen kroppsvikt. Denna träningsform är populär och passar alla, både dig som nybörjare och dig som söker efter en riktig fysisk utmaning. I Boxen finns även en tv-skärm som illustrerar olika övningar för dig som behöver inspiration och tips.  

 

Korpidrott 

Vår korpidrottt är stor & vi erbjuder seriespel i ett flertal idrotter. T.ex. kan du lira bordtennis, badminton, innebandy, fotboll, futsal, korphockey eller rinkbandy. Dra ihop ett lag med kompisarna eller anmäl dig i vår spelarbank om du vill delta och söker lag.

 

Idrottshallar

4 stycken idrotthallar, anpassade för de flesta idrotterna finns på Collegium. Från Futsal, Handboll, Innebandy till Bordtennis, Badminton och Basket. Men vi har även hyresgäster som tränar Rollerderby och Lacrosse i våra hallar. Hos oss kan företaget, kompisgänget, korplaget eller föreningen hyra tider antingen för en längre tid (abonnemang) eller så kan du via "Onlinebokningen" 

 

Gruppträning

Core, Bodypump®, Easyline, Step, Tabata, Zumba Gold®, & Yoga är några av de pass du kan hänga med på! Nivåerna på passen varierar, så att just Du kan hitta något som passar dig! 

Varför inte ta med ett gäng kompisar, svettas tillsammans med ett helt gäng sköna korpare under ledning av grymt duktiga instruktörer?

 

Bostadsnära träning 


Vill du inte träna gruppträning på vår anläggning är detta en perfekt verksamhet för dig! Korpen Linköping erbjuder en mängd olika gruppträningspass och på flera olika platser runt om Linköping, dessutom till ett redan lågt pris. Bra va?

 

Easyline

Easyline som är ett cirkelgym. Du tränar vid olika stationer/maskiner och stepplattor. Fokus ligger på uthållig styrketräning med konditionsträning som en bonus. Cirkeln består av övningar för hela kroppen. 

Kom och träna individuellt eller på våra gruppträningspass under ledning av en instruktör. Träningen passar både för erfarna och oerfarna.

 

Om du är vill veta mer eller har du frågor?

Ring vår reception 013-342 00 70, du hittar öppettider & priser i högerspalten!

 

Uppdaterad: 31 MAJ 2018 11:00 Skribent: Jessica Ferm
E-post: Adressen Gömd

 

 Bokning/webbutik Korpen Linköping

Bokning/webbutik Collegium

 Följ oss gärna!

 

  

 

På våra anläggningar finns

Hjärtstarter

 

 

 

 

Postadress:
Korpen Linköping - Korpen
Teknikringen 7
58330 Linköping

Besöksadress:
Teknikringen 7
58330 Linköping

Kontakt:
Tel: 0133420070
E-post: This is a mailto link

Se all info