Hoppa till sidans innehåll

Så fungerar Korpen


 

Det här är Korpen

Korpen är ett riksförbund som är uppbyggt av hundratals lokala föreningar. Det är i föreningarna som verksamheten sker. Föreningarna har egna styrelser och fattar beslut om sin egen verksamhet.
Korpen är det naturliga valet för dig som gillar lagidrott och gruppträning. I Korpen kan du även tävla i en mängd olika individuella idrotter. Vi erbjuder allt från fotboll till aerobics till bordtennis. Välkommen till Korpen du med!

Det finns massa olika aktiviteter att göra i Korpen för dig som vill träna i grupp, spela i ett lag eller möta andra i exempelvis tennis eller badminton. 


Att vara medlem i Korpen
För att kunna träna eller spela matcher med Korpen måste du vara medlem. Medlem blir du genom att betala medlemsavgift till en förening. Föreningen måste ha ditt fullständiga personnummer. Detta för att Riksidrottsförbundet och Korpen ska kunna registrera er som medlemmar i Svensk Idrott. I medlemskapet ingår försäkring om du skulle skada dig vid något träningstillfälle. Medlemskapet erbjuder också en gemenskap och ett sammanhang där du möter andra med samma intressen som dig själv - du blir en del av den svenska idrottsrörelsen. Som medlem kan du ta del av vad Korpen erbjuder, och du har också möjlighet att påverka och ta ansvar för Korpens framtida utveckling.

Vår värdegrund

I Korpen kan du sporta själv eller tillsammans med andra. Vi verkar aktivt för att idrotten ska vara fri från droger och doping. Vi gör det enkelt för människor att sporta och ha kul tillsammans. Korpens värdegrund är glädje, gemenskap och alla är välkomna.

Glädje

Det finns två sätt att se på rörelseglädjen vi delar. Ett är glädjen att röra på kroppen. Att frigöra energi tillsammans med andra. Ett annat är möjligheten att vara med och påverka en rörelse som Korpen. Oavsett om du är deltagare, ledare eller arbetar i en styrelse. Det är helt enkelt roligare att göra saker tillsammans. Extra roligt i Korpen.

Gemenskap

Det är när vi möts som bra saker händer. Korpen har formats och utvecklats tack vare kreativa möten där idéer skapats, broar byggts och framtiden stakats ut. Som medlem och ledare i Korpen har du bidragit genom att vara en del i ett större sammanhang.

Alla är välkomna

Men det är inte självklart att alla känner sig delaktiga. Därför är det viktigt att arbeta med att fånga upp små och stora insatser i föreningen – uppmuntra och dela dem med andra. På så sätt skapar vi en positiv atmosfär, och på längre sikt en vilja och stolthet att vara del i gemenskapen. Hos oss är motion viktigare än tävling.

Uppdaterad: 27 MAJ 2019 13:35 Skribent: Tobias Birgersson Egbom
E-post: Adressen Gömd

 

 Bokning/webbutik Korpen Linköping

Bokning/webbutik Collegium

 Följ oss gärna!

 

  

 

På våra anläggningar finns

Hjärtstarter

 

 

 

 

Postadress:
Korpen Linköping - Korpen
Teknikringen 7
58330 Linköping

Besöksadress:
Teknikringen 7
58330 Linköping

Kontakt:
Tel: 0133420070
E-post: This is a mailto link

Se all info