Hoppa till sidans innehåll

Collegium


På Teknikringen 7 i Linköping hittar du Korpen Collegium. Anläggningen är öppen för alla och hos oss hittar du ett stort utbud av aktiviteter för dig eller varför inte för dig och vännerna, kollegorna eller skolkamraterna!

 

Gym

Hos oss hittar du ett topmodernt gym, öppet 05.00-23.00 alla dagar! Gymmet är utformat för att nå en bred målgrupp. Här hittar du konditionsmaskiner i form av cyklar, löparband, roddmaskiner med mera. Du hittar fräscha & moderna styrkemaskiner för hela kroppen. En stor avdelning med fria vikter & inte minst vår Omnia-bur för funktionell träning. 

Har du begränsad erfarenhet eller vill du ha grym coaching på vägen mot ditt träningsmål så erbjuder vi rådgivning i flera olika former!

 

Boxen

En funktionell träningsal anpassad och utrustad med redskap för att förutom styrka även utveckla din rörlighet, balans och koordinationsförmåga. Detta gör du med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt, genom enkla men effektiva övningar, med både redskap och din egen kroppsvikt. Denna träningsform är populär och passar alla, både dig som nybörjare och dig som söker efter en riktig fysisk utmaning och tränar tex funktionell fitness eller Crossfit. Vi har normalt också en del gruppträningspass i Boxen. 

 

Idrottshallar

4 stycken idrotthallar, anpassade för de flesta idrotterna finns på Collegium. Från Futsal, Handboll, Innebandy till Bordtennis, Badminton och Basket. Men vi har även hyresgäster som tränar Rollerderby och Lacrosse i våra hallar. Hos oss kan företaget, kompisgänget, korplaget eller föreningen hyra tider antingen för en längre tid (abonnemang) eller så kan du via "Onlinebokningen Collegium" (se högerspalten). 

Gruppträning

Core, Bodypump®, Easyline, Step, HIIT, Stark & Smidig & Yoga är några av de pass du kan hänga med på! Nivåerna på passen varierar, så att just Du kan hitta något som passar dig! 

Varför inte ta med ett gäng kompisar, svettas tillsammans med ett helt gäng sköna korpare under ledning av grymt duktiga instruktörer. 

Pga Covid-19 har vi begränsat våra platser. Bokning görs här!

För dig med giltigt träningskort har vi även Korpens onlinepass.

 

Easyline

Easyline som är ett cirkelgym med gymmaskiner med luftmotstånd. Du tränar vid olika stationer/maskiner och stepplattor. Fokus ligger på uthållig styrketräning med konditionsträning som en bonus. Cirkeln består av övningar för hela kroppen. 

Kom och träna individuellt eller på våra gruppträningspass under ledning av en instruktör. Träningen passar både för erfarna och oerfarna.

 

Om du är vill veta mer eller har du frågor?

Kontakta vår reception This is a mailto link alt. 013-342 00 70, du hittar öppettider & priser i högerspalten!

Välkommen till Korpen Collegium!

Uppdaterad: 31 JUL 2018 16:17 Skribent: Tobias Birgersson

 

 Bokning/webbutik Korpen Linköping

Bokning/webbutik Collegium

 Följ oss gärna!

 

  

 

På våra anläggningar finns

Hjärtstarter

 

 

 

 

Postadress:
Korpen Linköping - Korpen
Teknikringen 7
58330 Linköping

Besöksadress:
Teknikringen 7
58330 Linköping

Kontakt:
Tel: 0133420070
E-post: This is a mailto link

Se all info