Hoppa till sidans innehåll

Idrottshallar


Hos oss hittar du 4 stycken idrotthallar, alla mäter 36 x 17 meter men det går också om man hissar upp våra ridåväggar få till en yta som är 40 x 20 m. I våra idrotthallar går det spela allt från innebandy & futsal till bordtennis, lacrosse eller rollerderby, vi är öppna för de flesta idrotter och evenemang!

Vill du boka idrottshall?

Om du ska boka ett strötillfälle rekommenderar vi att du använder Onlinebokningen (du kommer dit via knappen i högerspalten), Vill du boka idrottshallen för mer än ett par enstaka tillfällen, så skickar du ett mail till This is a mailto link

Det finns också möjligt att hyra våra idrottshallar för andra aktiviteter än idrott, senaste åren har våra idrottshallar stått värd för både mässa och övernattningar, ta kontakt med oss om du är intresserad av nyttja våra idrottshallar till ert evenemang. 

Jag vill ha ett stående abonnemang i idrottshallen, hur gör jag?

Hos oss kan man boka abonnemang, d.v.s att du som kund skriver upp dig på att regelbundet över en hösttermin och vårtermin hyr tid i idrottshall av oss. Fördelen med ett abonnemang är förutom regelbundeheten även ett hyggligare pris. Du hittar allt om våra priser i vår prislista. (högerspalten). 

När kan jag ansöka om abonnemang?

Hos oss finns två ansökningsperioder, den vanligaste är att man ansöker under våren för kommande hösttermin & vårtermin. Andra ansökningsperioden öppnar under hösten och stänger i slutet av året, under denna ansökningsperiod kan du bara ansöka för tider under våren. 

Har du missat ansöka om tid, maila This is a mailto link, så hjälper vi dig med din önskan. 

Jag har redan ett abonnemang, måste jag ändå ansöka inför kommande period?

Ja, om du har ett aktivit abonnemang, så måste du ändå söka inför kommande höst-/vårtermin. Alla våra kunder med abonnemang får ett mail av oss när det är dags att åter ansöka om tider i våra idrottshallar. 

Finns det någon prioriteringsordning?

Även här är svaret ja. Kortfattat prioriterar vi de kunder som vi teckna avtal avseende uthyrning av idrottshallar, därefter prioriteras Korpen Linköpings verksamhet, våra medlemmars & föreningskunders önskningar. 

Vilka regler gäller när jag hyr idrottshall?

Ofta får du som kund reda på vilka villkor som gäller när du hyr idrottshall hos oss i samband med att du bokar hallen. Dock presenterar vi här kortfattat de villkor vi oftast får frågor kring:

- er aktivitetstid i idrottshallen är 55 minuter, d.v.s när det är 5 minuter kvar av er tid ska er aktivitet avslutas och hallen ska vid behov återställas. Så nästa hyresgäst kan starta sin aktivitet på utsatt tid. 

- hallen ska återställas i rätt skick och du som hyresgäst är ansvarig för att aktiviteten i idrottshallen inte riskerar att förstöra golv, väggar eller material i idrottshallen. Hall 1 ska i regel inte ha innebandysarg uppställd, den ställs bara upp när aktiviteten i hallen är innebandy & ska således plockas ner efter att en innebandyaktivitet är avslutat i hallen. I Hall 2 & 3 samt i Combihallen ska innebandysarg vara uppställd i fullstor storlek. 

Uppdaterad: 26 OKT 2017 10:33 Skribent: Tobias Birgersson

 

 Bokning/webbutik Korpen Linköping

Bokning/webbutik Collegium

 Följ oss gärna!

 

  

 

På våra anläggningar finns

Hjärtstarter

 

 

 

 

Postadress:
Korpen Linköping - Korpen
Teknikringen 7
58330 Linköping

Besöksadress:
Teknikringen 7
58330 Linköping

Kontakt:
Tel: 0133420070
E-post: This is a mailto link

Se all info