Hoppa till sidans innehåll

Saab Hälsokullen


Hälsokullen är en företagsanläggning och är till för dig som är Saabanställd, anhörig till Saabanställd eller pensionerad Saabanställd. 

På Hälsokullen erbjuds gym, gruppträning, olika bollsporter, massage samt motionsrådgivning
 

NYHET!

Bokning införs igen 12/1!

Utifrån de restriktioner som nu gäller med 10 kvadratmeter/person, så återinför vi bokning av gymtider från onsdag den 12:e januari.

Logga in i Zoezi och gå till Boka gym i vänsterspalten och boka in dig på den tid du önskar träna. Du kan boka max 2 h per dag. Vi kommer erbjuda 15-20 platser i gymmet varje halv timme och varje bokning gäller i 1 timme, dvs att det som mest kommer vara max 40 tränande i gymmet samtidigt. 

Du kommer endast in i lokalen under din bokade tid och 5 minuter innan Vi har tydligt affischerat hur många som får vistas i respektive utrymme, vänligen respektera detta!

Byt om och duscha hemma eller på jobbet om du har möjlighet! Våra omklädningsrum är begränsade till endast 2 personer i damernas 4 ytor/rum och 12 personer i herrarnas. Bastun kommer att vara öppen tillsvidare men med begränsat antal.

Vi kommer endast erbjuda gruppträning i Vigören med max 25 platser tillsvidare, bokning som vanligt. Men vi utökar våra digitala träningsmöjligheter under kommande veckor.

Missa inte Korpen Online med över 60 digitala pass att välja mellan.

Vi har gjort det tidigare och tillsamman klarar vi det igen – håll i, håll ut och håll avstånd! 

 

Gym

Hälsokullens gym är uppdelat i tre avdelningar:
Den ena delen består av konditions- och styrkemaskiner från Technogym och i den andra delen kan du träna med fria vikter och i vårt funktionalla träningsrum finns yta för tex rehab och/eller egna pass med bollar, viktplattor och kettlebells.
Vårt gym är öppet 05.30-22.00, 365 dagar om året!
Vill du veta priser, kolla vår prislista till höger!
 

Gruppträning

I vår gruppträningssal och i idrottshallen Vigören erbjuder Hälskullen ett stort utbud av gruppträningspass. Dessa kan du vara med på, om du har ett giltigt träningskort!

Gruppträningspass bokar du via https://korpenlinkoping.zoezi.se/ eller via nya appen, Zoezi. Du kan boka passen 7 dagar innan från kl. 07.00 och kan boka och boka av upp till en timme innan passets start.

Du checkar in när du registrerar ditt kort intill kortläsaren i tamburen eller vid ytterdörren.

Lösenord väljer du i samband med vårt välkomstmail som Korpen skickar till dig  när du tecknar ditt träningskort.

För att se hur du går tillväga och bokar pass, klicka på länken nedan

  manual boka pass via app

 

 

Idrottshall

På Hälsokullen hittar du idrottshallen Vigören. Idrottshallen har måtten 40 x 20 meter & här kan du utöva flera olika idrotter. Populärast är badminton & innebandy. 

 

Massage

Du med giltigt träningskort på Hälsokullen kan boka massage hos någon av våra duktiga massörer & till ett riktigt bra pris.

  Boka massage 

 

Löpning

Gillar du att springa men tycker beläggningen på våra löparband i gymmet är för hög? VI har tagit fram en lista med lite distanser som kan passa dig som vill springa ute. 

  Läs mer här...

Uppdaterad: 29 AUG 2018 16:07

 

 Bokning/webbutik Korpen Linköping

Bokning/webbutik Collegium

 Följ oss gärna!

 

  

 

På våra anläggningar finns

Hjärtstarter

 

 

 

 

Postadress:
Korpen Linköping - Korpen
Teknikringen 7
58330 Linköping

Besöksadress:
Teknikringen 7
58330 Linköping

Kontakt:
Tel: 0133420070
E-post: This is a mailto link

Se all info