Hoppa till sidans innehåll

Avtalstext Hälsokullen


När du bockar i rutan " härmed accepterar jag Korpen Linköpings allmänna regler och villkor" är det texten nedan vi referar till. Du godkänner även att Korpen Linköping behandlar dina personuppgifter i enlighet med tillämplig lagstiftning samt att Korpen Linköping behandlar personuppgifterna endast för ändamålet att tillhandahålla friskvårdstjänster.

Bocken i rutan, ersätter tidigare fysisk signering av avtalet.

 

 

Abonnemangsavtal Hälsokullen

1) Som gymkund blir Du medlem i Korpen Linköping MIF.
2) Medlemskapet gäller så länge Du tränar på Korpen Hälsokullen.
3) Medlemskapet/träningskortet är personligt och kan inte överlåtas till annan person. Vid kontroll ska Du kunna visa upp legitimation och giltigt träningskort.
4) Målsman är ansvarig för kund som inte är myndig. Intyg från målsman ska lämnas innan första träningstillfället. Åldersgräns för träning på gymmet är året kunden fyller 13 år. Målsman med eget träningskort skall finnas i lokalen när minderårig mellan 13-15 år tränar.
5) Som kund är Du kollektivt försäkrad. Du ansvarar för att Du är i lämplig fysisk kondition för att träna.
6) Gymmet är tillgängligt för träning alla dagar mellan 05.30 - 22.00. Reducerade öppettider kan förekomma i samband med helgdagar och allmänna fridagar. Förändring av öppetiderna berättigar inte till förlängning av avtal eller återbetalning av avgift.
7) För inpassering ska Du dra ditt träningskort i kortläsaren innanför eller utanför ytterdörren.
8) Korpen ansvarar inte för förlust av kläder, värdesaker eller andra tillhörigheter.
9) Som kund är Du skyldig att följa de regler och anvisningar som Korpen Hälsokullen fastställer för gymmet och hallarna. Du ska vara aktsam med den utrustning som finns i anläggningen. Skulle skada uppkomma genom kundens eller av denne insläppta personers vållande, är kunden ersättningsskyldig härför. Du får inte uppehålla dig i anläggningen om du inte tränar.
10) Vid grova fall av regelbrott t.ex. om Du lånar ut träningskortet till  eller släpper in någon i gymmet, blir du avstängd från fortsatt träning.
11) Användning och/eller försäljning av preparat på RF:s dopinglista är förbjudet och medför avstängning från fortsatt träning. Alla kort-innehavare är skyldiga att, vid anmodan, låta sig dopingtestas. Den som nekar att bli testad kommer omgående att avstängas från fortsatt träning.
12) Vid avstängning från träning erhålles ingen återbetalning av erlagda avgifter.

 

Uppdaterad: 19 NOV 2015 08:35 Skribent: Tobias Birgersson

 

 Bokning/webbutik Korpen Linköping

Bokning/webbutik Collegium

 Följ oss gärna!

 

  

 

På våra anläggningar finns

Hjärtstarter

 

 

 

 

Postadress:
Korpen Linköping - Korpen
Teknikringen 7
58330 Linköping

Besöksadress:
Teknikringen 7
58330 Linköping

Kontakt:
Tel: 0133420070
E-post: This is a mailto link

Se all info