Hoppa till sidans innehåll

Förnya ditt kort


Du som har fått tillgång till denna sida är anställd på Saab och har under 2018 haft ett giltigt träningskort på Korpen Linköpings anläggning, Hälsokullen.

Det börjar nu bli dags att förnya träningskortet inför 2019, i ett försök att minska köerna i receptionen erbjuder vi nu möjligheten att elektroniskt förnya träningskortet.

Innan du tar dig vidare till KIT och förnyar ditt kort önskar vi att du läser vår avtalstext, du godkänner nämnligen denna text i samband med att du förnyar ditt träningskort i vår webbutik, via knappen "KIT-Mina sidor" längre ner på sidan.

Produkten kommer att finnas tillgänglig för nytecknande fr.o.m 2019-01-01!

NOTERA Att du behöver ha giltigt medlemskap i Korpen Linköping för att kunna teckna träningskortet för Hälsokullen 2019. Du ser status på ditt medlemskap när du loggat in i KIT. 

Hur går det till detta år?

Vi länken KIT-Mina sidor, loggar du in & kan genomföra förnyelsen av ditt träningskort. Du som har ett träningskort för 2018 har redan fått lösenord, de flesta av er har troligen även koll på era inloggningsuppgiter. 

Om du inte har koll på dina inloggningsuppgifter, så är den e-postadress som tog emot mailet om förnyelse av träningkort, ditt användarnamn. För att få tag i ditt lösenord använd funktionen "Glömt lösenord". 

Notera att om du fått mailet från Hälsokullen så har du redan ett konto och SKA INTE skapa något nytt!

NOTERA Att du behöver ha giltigt medlemskap i Korpen Linköping för att kunna teckna träningskortet för Hälsokullen 2019. Du ser status på ditt medlemskap, via "Mina sidor" när du loggat in i KIT. 

I vår Webbutik finns produkten "SAAB Anställd 2019", den produkten tillsammans med Personligt medlemskap är de produkter du ska lägga till din kundvagn. Notera att de 100:- som Personligt medlemskap kostar MÅSTE betalas med kort. 

 

 

 När du lagt till Peronsligt medlemskap & SAAB Anställd 2019 i kundvagn, trycker du antingen på kundvagnen eller på "Gå till kassa för att slutföra din förnyelse av kort. 

 

För att komma till KIT, tryck på knappen nedan!

 

Har du frågor är du välkomen att höra av dig till vår reception. 013-182042 eller This is a mailto link

Uppdaterad: 23 NOV 2017 07:36 Skribent: Tobias Birgersson

 

 Bokning/webbutik Korpen Linköping

Bokning/webbutik Collegium

 Följ oss gärna!

 

  

 

På våra anläggningar finns

Hjärtstarter

 

 

 

 

Postadress:
Korpen Linköping - Korpen
Teknikringen 7
58330 Linköping

Besöksadress:
Teknikringen 7
58330 Linköping

Kontakt:
Tel: 0133420070
E-post: This is a mailto link

Se all info