Hoppa till sidans innehåll

Sweden Floorball Cup i Linköping


Anmälan öppnar 21/10-19!

Känner du suget efter att hänga med kompisarna och uppleva en riktigt rolig innebandycup igen. Ta chansen att förverkliga det! Nu är det nämligen åter dags att kora Sveriges bästa korplag i innebandy i cupen där både tjejer och killar kan vara med. Korpen Linköping är en av tiotalet arrangörer av Korpens nationella innebandycup, Sweden Floorball Cup. I potten ligger titeln som Sveriges bästa korplag i innebandy.

Den 14:de december är det innebandyfest i Linköping!

Den 14:de december är ditt innebandylag varmt välkomna till Collegium & Linköping för att lira korpinnebandy. Vinnarna i Linköping´s kval går direkt till finalen i värmländska Kil. Dessutom lottas ytterligare ett lag från varje klass (dam, herr, mixed) till finalen. Alltså har alla en finalchans!

Cupen spelas på fullstora innebandyplaner med sex spelare (inklusive målvakt) på planen i vardera lag. Matcherna är 2x12 minuter långa och döms av två domare. Vinnaren i kvalturneringen går direkt till riksfinalen. Dessutom lottas ytterligare ett lag från varje kval till finalen. Alltså har alla en finalchans!

Vilka får vara med?
Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup där alla kan vara med, ni kan delta med ett dam- herr- eller mixlag. 

Hur långa matcher är det?
Matcherna spelas 2x12 minuter där sista minuten i andra perioden är effektiv tid, i övrigt är det rullande tid som gäller.

Vilka klasser kan vi anmäla oss till?
Det finns en herrklass, en damklass och en mixedklass. (Bra att veta, det krävs minst fyra anmälda lag i en klass för att det ska räknas som ett kval till riksfinalen.) 

Vad kostar det?
Pris för cupen är 1800:-/lag, då ingår domaravgifter och ni garanteras minst tre matcher. 

Spelar ert lag i Korpen Linköpings seriespel, betalar ni endast domararvodet om 300:-/ lag. Glöm inte ange utskickad rabattkod.

Spelar er lag i Korpen Norrköpings seriespel, betalar ni endast 900:-/ lag, då ingår domaravgifter. Glöm inte ange utskickad rabattkod.

Hur är det med reglerna?
Det är svenska innebandyförbundets regler som gäller, men vissa undantag. Nyfiken på vilka regler som gäller? Kolla in det här! 

Jag vill veta mer!
Kul! Kontakta Tobias Birgersson Egbom hos Korpen Linköping.

Vilka är de andra kvalorterna? 
Sweden Floorball Cup spelar från norr till söder. Alla olika kvalorter hittar du information om på korpen.se.

Jag är nyfiken vad som händer på de andra kvalorterna!
I så fall rekommenderas turneringens Facebooksida. Där läggs bilder ut på vinnarlag, intervjuer med lag inför kvalorterna och så kan du följa med i resultatrapporteringen. 

Visst verkar detta alldeles fantastiskt roligt?
Se till att ditt lag är med, anmäl er så snart vi öppnar anmälan!

 
Anmälan öppnar 21/10-19! 

 

Startades 1994

Sweden Floorball cup startade 1994 under namnet Jolly Cup och innebär att korpföreningar anordnar innebandyturneringar för icke licensierade spelare där vinnande lag samt ett lottat lag från varje kvalort går vidare till en nationell final

 

Uppdaterad: 15 FEB 2018 20:33 Skribent: Tobias Birgersson

 

 Bokning/webbutik Korpen Linköping

Bokning/webbutik Collegium

 Följ oss gärna!

 

  

 

På våra anläggningar finns

Hjärtstarter

 

 

 

 

Postadress:
Korpen Linköping - Korpen
Teknikringen 7
58330 Linköping

Besöksadress:
Teknikringen 7
58330 Linköping

Kontakt:
Tel: 0133420070
E-post: This is a mailto link

Se all info